Onze diensten

We hebben veel te bieden op het gebied van schoonmaken

Van Vulpen Facilitair - Schoonmaakdiensten

Raambewassing

Wij reinigen uw ramen met osmose water. Het voordeel van osmose water is dat dit geen zouten en mineralen bevat en dus altijd een glanzend schoon en streeploos resultaat oplevert.

schoonmaakdiensten van vulpen

Schoonmaakdiensten

Zowel binnen- als buiten kantooruren kunnen wij uw kantoor en/of werkruimten professioneel reinigen. Daarnaast hebben wij veel ervaring met het schoonmaken van verschillende multifunctionele locaties. Aarzel niet en vraag snel een prijsopgave op.

Van Vulpen Facilitair - Schoonmaakdiensten

Hogedruk reiniging

Met onze hogedruk apparatuur reinigen wij gevels, steigers, zonnepanelen, dakgoten en verharde ondergronden. We doen dit zonder gebruik te maken van aressieve reinigingsmiddelen.

Van Vulpen Facilitair - Schoonmaakdiensten

Tapijtreiniging

Wij beschikken over de kennis en de apparatuur om uw vloerbedekking, zowel als op kantoor of andere in andere grotere ruimtes te reinigen en van nare geurtjes te verlossen.

Graffiti verwijderen

Er zijn verschillende manieren om ongewenste graffiti te verwijderen. Door stoomcleanen, met een reinigingsmiddel of door middel van stralen. Waar uw gevel ook mee vervuild is wij zorgen voor een schoon en weer representatief aanzicht van uw pand.

Wateroverlast

Na een wolkbreuk, een flinke lekkage of een gesprongen waterleiding kunt te maken krijgen met wateroverlast in uw pand. Wij beschikken over de juiste materialen om u weer snel droge voeten te bezorgen.

Reinigen straatmeubilair

Een omgeving knapt al snel op als het straatmeubilair er verzorgd en schoon uitziet. Wij verzorgen dit graag voor u. Denk dan aan bijv. bankjes, borden, bushokjes en abri's. Zo dragen ook wij bij aan een veilige, schone en gezonde leefomgeving.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen

Van Vulpen Facilitair

Voor al uw schoonmaakdiensten in Wijdemeren e.o.

Navigatie

Contact

+31 (0)35 582 7277
+31 (0)6 546 355 03

E-mail